top of page

Wie zijn wij?

Geen dak is ons te hoog en geen klus is ons te klein, ons bedrijf bestaat al zins 1991. het bedrijf is van een vader en zoon genaamd Peter en Leonard jansen. Wij besteden veel zorg en aandacht bij het uitoefenen van ons vak en verrichten dit volgens de gestelde kwaliteitsnormen. Wij onderscheiden ons niet enkel met onze ervaring en vakkennis maar ook middels de inzet van een grote hoeveelheid bedrijfsmiddelen. Zo zijn wij wekelijks 50 uur p.p ons werk aan het uitoefenen, om er zorg voor te dragen dat wij altijd snel ter plaatse zijn en problemen aan het oplossen.

90% van onze klussen zijn wij aan het werk bij partuculieren en zijn wij ingesteld op die gang van zaken.

Het Oude Ambacht voert de reparaties aan uw dak natuurlijk het liefst uit op vooraf met u afgesproken tijdstippen. Wij werken met vaste en duidelijke prijsafspraken, zodat uw verwachtingen over tijd, geld en prestatie worden nagekomen door Het Oude Ambacht. Vaak ligt er aan de dakreparatie een vooraf met u besproken dakinspectie 

waar kunt u Het oude ambacht voor gebruiken. Schoorsteenonderhoud, lood en zink werken, platte daken, helende daken, dak groten, isolatie, nok onderhoud, kort gezegd alle soorten dak onderhoud.

BeantwoordenDoorsturen

roof shingles
Roof with Green Windows
Roof Construction
Roof Construction
Roof Construction
Roofers at Work
Over: Over mij
House

Openingstijden

Onze openingstijden

Ma - vr: 8:00 - 20:00 uur
Za: 8:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

Over: Openingstijden
bottom of page